1. خانه
  2. بانک اطلاعات عکاسان خارجی
  3. فردریک سومر

فردریک

سومر

۱۹۹۹/۰۱/۲۳
۱۹۰۵/۰۹/۰۷

فردریک سومر در سال 1905 در کشور ایتالیا و شهرAngri متولد شد ، اما او بزرگ شده کشور برزیل است.
پدر او طراح شهری بود به همین دلیل او نیز به رشته معماری علاقه پیدا کرد. او نقاشی و طراحی را نیز به همراه معماری می آموخت و در همان اوان جوانی آثارش را در نمایشگاه های مختلف به معرض نمایش می گذاشت.
در سال 1925 به دانشگاه کرنل رفت تا در رشته معماری محیط تحصیل کند ولی با اینکه هنوز مدرک تحصیلی خود را نگرفته بود و به زبان انگلیسی هم تسلط کامل نداشت، از وی دعوت شد تا در همان دانشگاه به تدریس بپردازد. در آنجا بود که فردریک با همسر خود، فرانسیس واتسون آشنا شد.
در سال 1930 سومر به بیماری سل مبتلا گشت و برای درمان مجبور شد به کشور سوئیس برود. در همان زمان او مطالعاتی در زمینه هنر و فلسفه داشت و کم کم به عکاسی علاقه پیدا کرد. و در سال 1931 اولین دوربین خود را خرید و شروع به عکاسی کرد. سرانجام زومر در سال 1939 به ایالات متحده بازگشت و یک شهروند آمریکایی شد.

برخی از نمونه آثار

در سال 1936 او با ادوارد واتسون آشنا شد و به تشویق او یک دوربین 8 x 10 Century Universal view خرید. سومر در ابتدا شروع به گرفتن یک سری تصاویر کلوز-آپ از اشیا کرد . اما پس از مدتی دوربین جدیدی گرفت تا بتواند از مناظر دور دست نیز عکاسی کند. در این دوره او از صحرای آریزونا تصاویری تهیه کرد. سومر عمدتا تصاویر منظره خود را پهن می گرفت تا یک تصویر انتزاعی را خلق کند. او در تصاویر خود از طیف های مختلف رنگ خاکستری با استفاده از ژلاتین نقره استفاده می کرد.
طی سالهای بعد سومر به سبک دیگری از عکاسی روی آورد. او تکه ها ی پوستر های بیلبورد، اسباب بازی کودکان و قطعاتی از فلزات خراب را جمع آوری می کرد و از آنها عکس هایی می گرفت که به کلاژهای سورئالیست شباهت زیادی داشتند.
در دهه 50 او روشی از نقاشی روی شیشه را ابداع کرد که به نگاتیوهای بدون دوربین معروف بودند. پس از آن او تجربیاتی در مورد نقاشی روی سلفون و نقاشی با دود روی فویل داشت.
در دهه 50 شهرت او با نمایش عکس هایش در موزه هنر های مدرن، موسسه طراحی و مجله شیکاگو و روزنه رو به افزایش یافت. او همچنین فعالیت های آموزشی بسیاری داشت. در سال 1957 در موسسه طراحی در مورد عکاسی مقاله ای را ارائه داد که باعث شد در سال بعد در جایگاه هاری کالاهان قرار گیرد. زومر در سال های بعد کار های گسترده ای در رمینه هنر و رسانه انجام داد تا سرانجام در سال 1999 از دنیا رفت

عکاسان ایرانی

عکاسان بین المللی

فهرست