1. خانه
  2. اخبار
  3. سوال درباره مشایی در اولین پست‌ها شبکه اجتماعی تبیان راه‌اندازی شد +عکس

سوال درباره مشایی در اولین پست‌ها شبکه اجتماعی تبیان راه‌اندازی شد +عکس

در شبکه اجتماعی تبیان افراد می‌توانند با توجه به نوع ارتباطات خود، واقعیت‌های جامعه خود را در ریزشبکه‌هایی مانند شبکه‌ خانوادگی، هم‌محلی، هم‌مدرسه‌ای، هم‌مسجدی‌، هم‌دانشگاهی و مانند آن شبکه‌ها شبیه‌سازی ‌کنند.
شبکه اجتماعی مؤسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان با شعار «شبکه اجتماعی تبیان؛ سرای پاک ایرانیان» و با هدف ایجاد عرصه‌ای برای تعاملات مجازی فراخور شأن فرزندان ایران اسلامی و متناسب با فرهنگ متعالی ایرانی ـ اسلامی همزمان با ولادت کوثر پیامبر حضرت زهرا (س) آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیوه فعالیت شبکه اجتماعی تبیان همانند سایر شبکه‌ها بوده و تبیان کوشیده تا به‌گونه‌ای عمل کند که اعضای آن بتوانند با استفاده از کاربری آسان این شبکه به راحتی با آن انس بگیرند.

این شبکه با پایگاه اینترنتی تبیان کاملاً در ارتباط و عضویت هر دو یکسان است. از قابلیت‌های این شبکه اجتماعی آن است که اعضای تبیان بدون نیاز به عضویت جدید می‌توانند در شبکه نیز فعالیت کنند و با سهولت محتوای تبیان را به اشتراک بگذارند.
 
زهره حسینی معاون شبکه اجتماعی تبیان در مراسم راه‌اندازی این شبکه پتانسیل موجود در پایگاه تبیان و کاربران آن و نیز کمبود فضا برای به ‌اشتراک‌گذاری محتویات و علاقه‌مندی‌های کاربران را از عوامل راه‌اندازی این شبکه عنوان کرد و با اشاره به مدل‌های غربی موفق شبکه‌‌های اجتماعی مجازی غربی مهم‌ترین وجه تمایز شبکه اجتماعی تبیان نسبت به آن شبکه‌ها را نگاه بومی و اسلامی تبیان و پاک و امن بودن آن برشمرد.
 
وی با بیان اینکه فاز اول این شبکه با ایجاد شجره ‌نامه خانوادگی تبیان در آذرماه سال گذشته راه‌اندازی شد، گفت: هدف از اجرای برنامه شجره‌نامه خانوادگی پیوند و ارتباط اعضای خانواده در محیطی امن و پاک بود که با استقبال کاربران مواجه شد و ۱۴ هزار گره خانوادگی ایجاد شد.


تصویری از صفحه شبکه اجتماعی تبیان که با پرسش احمدی نژاد با مشایی چه می کند شروع شده است

 
معاون شبکه اجتماعی مؤسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان با تأکید بر امنیت و سلامت فضای این شبکه اجتماعی نسبت به نمونه‌های غربی آن ادامه داد: شبکه تبیان در واقع جامعه مجازی شبیه‌سازی ‌شده همان زندگی واقعی افراد است و در واقع کوشیده تا به هویت واقعی افراد بها دهد؛ این شبکه به اعضای خود امکان می‌دهد تا در محیطی امن به اتفاق خانواده خود حضور یابند و این امنیت را به دیگر اعضای حاضر در این شبکه تسری دهند.
 

 
حسینی با اشاره به شبکه‌های اجتماعی موجود در این طرح عنوان کرد: در شبکه اجتماعی تبیان افراد می‌توانند با توجه به نوع ارتباطات خود، واقعیت‌های جامعه خود را در ریزشبکه‌هایی مانند شبکه‌ خانوادگی، هم‌محلی، هم‌مدرسه‌ای، هم‌مسجدی‌، هم‌دانشگاهی و مانند آن شبکه‌ها شبیه‌سازی ‌کنند.
 
معاون شبکه اجتماعی مؤسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان با اشاره به دیگر امتیازات شبکه مجازی تبیان خاطرنشان کرد: گردش محتوایی در شبکه اجتماعی تبیان کم‌نظیر است و با محتوای غنی سایت تبیان سازگاری دارد و کاربر می‌تواند محتوای مورد نظر خود را از پایگاه تبیان برای دیگران به اشتراک بگذارد.
 

 
وی حفظ هویت واقعی افراد در این شبکه را مهمترین استراتژی شبکه اجتماعی تبیان دانست و افزود: در فاز اول این شبکه سعی شده تا افراد شناخته شده و کسانی که سال‌ها عضو تبیان بوده‌اند به عضویت درآیند و این امر خود به حفظ هویت واقعی افراد و تفاوت نداشتن شخصیت حقیقی و مجازی آنان کمک می‌کند.
 
در مراسم راه‌اندازی شبکه اجتماعی تبیان فاطمه غفوری مدیر شبکه اجتماعی تبیان نیز با بیان این‌که پایه فعالیت شبکه اجتماعی تبیان اعتماد به کاربران تبیان است، درباره قسمت‌های مختلف این شبکه، مختصات اجرایی آن و شرایط و چگونگی حضور و فعالیت کاربران در آن را تشریح کرد.

پیشین
راه‌یافتگان به مسابقه عکاسی از تئاتر حضرت والا
پسین
نمایشگاه عکس علی زنجانی در گالری دی

به تازگي منتشر شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست