1. خانه
  2. اخبار
  3. نگارخانه چیلیک میزبان مردم نگاری های اسحاق آقایی

نگارخانه چیلیک میزبان مردم نگاری های اسحاق آقایی

شصت وچهارمین دوره از سلسله نمایشگاه های عکس در نگارخانه چیلیک به نمایش عکس های " اسحاق آقایی " با عنوان " شعری که زندگی است " اختصاص یافت.

مخاطب نگارخانه چیلیک در این دوره از نمایشگاه تعداد ۳۰ قطعه عکس سیاه و سفید و رنگی را در قالب نمایشگاهی انفرادی با موضوع ایلات و عشایر لر بختیاری و بویراحمد و قشقایی از نگاه عکاس عشایر و خطه کهکیلویه و بویراحمد " اسحاق آقایی " مشاهده خواهد کرد.

نگارخانه چیلیک میزبان مردم نگاری های اسحاق آقایی

این عکاس یاسوجی در بخشی از قاب اول نمایشگاه خود آورده است:

عکاسی از عشایر برای من یک جوشش فرهنگی است و همواره سعی کرده ام با استفاده از دوربین عکاسی و بیان هنری به ثبت و ضبط این میراث کهن بپردازم.
در روزگاری که مدرنیته در تمام ساختارهای جامعه رسوخ یافته و زندگی ایلی نیز بی تاثیر از آن نیست، برای من که این زندگی را خود تجربه کرده ام، فراموش آیین ها و باورهای ایلی در این رهگذر سخت است و شاید همین باعث گرایش من به عکاسی از عشایر شده است.

" اسحاق آقایی " متولد ۱۳۵۵ شهرستان بویراحمد است و عکاسی را از سال ۱۳۷۲ در انجمن سینمای جوانان یاسوج آغاز کرد.

این عکاس مردم نگار بخش اعظمی از زندگی عکاسی خود را به ثبت زندگی جمعی و آیین های عشایر بویراحمد و قشقایی گذرانده است.
آثار این عکاس یاسوجی تاکنون در چندین نمایشگاه گروهی ملی و بین المللی شایسته دریافت رتبه و تقدیر شناخته شده است. آقایی هم اکنون عکاس خبرگزاری مهر می باشد.

از جمله هنرمندان صاحب اثر در دوره های پیشین نگارخانه چیلیک می توان به: صادق میری، سعید محمودی ازناوه، منوچهر یگانه دوست، سیدجلال الدین موسوی سپهر، امیرعلی جوادیان، ساسان مویدی، داریوش محمدخانی، حسین بهرامی، مرحوم کورش سیدابوطالب امام، یوسف گرامی، حسن ملکی، بهنام صدیقی، میرصفی اندیکلایی، جواد سیدآبادی، بهزاد فیروزی، منصوره معتمدی و … اشاره کرد.

از جمله نتایج مسابقه های مطرح شده در این نگارخانه هم می توان به: بخش های جنبی و اصلی دومین جشنواره عکس فیروزه، مسابقه عکس طهران ۸۶، جشنواره ملی عکس رضوی، نخستین جشنواره عکس دانشگاه آزاد، جوانان عصر ما، جشنواره عکس نان، بخش جنبی جشنواره مطبوعات(۱۶)، نخستین دوره جشنواره گرانتر از طلا، ششمین جشنواره هنری آب، چهارمین دوره مسابقه تجلی عاشورا و فجر، جشنواره عکس کوهستان بینالود، دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره افطار، دومین جشنواره گرانتر از طلا، اولین دوره مسابقه فرش دستباف و دومین سوگواره سراسری قاب خالی خورشید، نخستین جشنواره شکوه حماسه، دومین مسابقه عکس فرش دستباف ایران، نخستین جشنواره عکس گلستانه و … اشاره کرد.
لازم به یادآوری است نگارخانه چیلیک با وجود امکاناتی چون: توضیح نمایشگاه، قاب اول، معرفی هنرمند، شرایط فروش عکس، دفتر نظرسنجی، ارتباط با هنرمند و … تاکنون در میان نمایشگاه های انفرادی و گروهی خود میزبان آثار بیش از ششصد تن از عکاسان سراسر ایران بوده است.

علاقمندان به دیدار از عکس های نمایشگاه " شعری که زندگی است " می توانند همزمان با گشایش این نمایشگاه به نشانی: www.ChiilickGallery.com مراجعه نمایند و تا تاریخ دهم مردادماه سال ۱۳۹۰ در بخش روزشمار و از آن تاریخ به بعد در بخش بایگانی، بیننده مجموعه آثار عکاسان این نگارخانه باشند.

پیشین
راه‌یافتگان به مسابقه عکاسی از تئاتر حضرت والا
پسین
نمایشگاه عکس علی زنجانی در گالری دی

به تازگي منتشر شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست